Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen, op en top chique met een vleugje Nederlandse nuchterheid karakteriseert het merk. Oprichtster Barbara de Bruijn heeft de Nederlandse mode-industrie een boost gegeven met de intrede van dit extravagante merk. Met beelden van vroeger als inspiratiebron komen de meest formidabele collecties naar voren in de Juffrouw Jansen kleding.

De renaissance kan ook in de 21ste eeuw terugkomen in het modebeeld. Dit bewijst het merk, die graag vervlogen tijden laat herleven. Met een zeer klassiek karakter verovert het merk de harten van menig vrouw. Naast ‘oma’s tijd’ haalt Juffrouw Jansen haar inspiratie ook uit het beeld van stijliconen zoals Laura Bacall en Audrey Hepburn. Met een basis van zwart en wit en een toevoeging van kleine details, komen continue interessante creaties tot stand.

Juffrouw Jansen Kleding

Alhoewel Juffrouw Jansen Kleding typisch Nederlands is, hebben de kleren internationale allure. Dit is te herkennen aan de diversiteit binnen de collecties. Ook al is het zwarte jurkje de basis, de accenten worden gelegd op een grote strik of een prachtige bloem. De Juffrouw Jansen collectie combineert verschillende patronen en stoffen rakelings met elkaar. Een panty met bloemprint past simpelweg bij een geruite rok. Het gebruik van lijnen en geblokte materialen, maken de kleding nagenoeg een kunstwerk.

Onze contactgegevens

Kom in contact

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Wilhelminastraat 14, 7721 CH Dalfsen

Bekijk onze collectie in de winkel

0529 200 200

Bel ons

info@shefashion.nl

Stuur ons een mail

© 2018 SHE Fashion - Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door